Το αποτύπωμα είναι σημάδι (κάτι που άλλαξε και παραμένει) εκεί από όπου πέρασε κάποιος ή κάτι, από το οποίο μπορεί να ανακαλυφθεί η ταυτότητα του διερχόμενου από το χώρο αυτό. Ακριβώς αυτή η δυνατότητα εξακρίβωσης του ποιος άφησε το αποτύπωμα δίνει τη διαφορά του αποτυπώματος από το ίχνος.
Καλημέρα σε όλους τους καταπιεσμένους του κόσμου....

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Έφυγε ο Στέλιος Σκλαβενίτης σε ηλικία 53 ετών... Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά φεύγουν νωρίς εκείνοι που δεν πρέπει...


To νόμισα κι εγώ για κακόγουστο πρωταπριλιάτικο ψέμα, όμως -δυστυχώς- δεν είναι, ο θάνατος του Στέλιου Σκλαβενίτη σε ηλικία 53 ετών. Ο Σκλαβενίτης σίγουρα ξεχώριζε μέσα στο δύσοσμο τοπίο των μεγαλοεπιχειρηματιών για πολλά πράγματα. Κάποιες αξίες τις κρατούσε. Ας το συνεχίσουν τ' αδέρφια του. 
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, είναι ευχή μας, ο θάνατος αυτός να μην διαταράξει προς το αρνητικό την εργασιακή κατάσταση στην επιχείρηση. Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά φεύγουν νωρίς εκείνοι που δεν πρέπει...
-Δ.Τζ.
~~~~~~~~~~

(Η ανακοίνωση του νοσοκομείου)
«Ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.
Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.
Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου