Το αποτύπωμα είναι σημάδι (κάτι που άλλαξε και παραμένει) εκεί από όπου πέρασε κάποιος ή κάτι, από το οποίο μπορεί να ανακαλυφθεί η ταυτότητα του διερχόμενου από το χώρο αυτό. Ακριβώς αυτή η δυνατότητα εξακρίβωσης του ποιος άφησε το αποτύπωμα δίνει τη διαφορά του αποτυπώματος από το ίχνος.
Καλημέρα σε όλους τους καταπιεσμένους του κόσμου....

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΔΩΡΑΚΙ» ΣΤΑ SUPER MARKET ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ!!! Μια ακόμα κραυγαλέα «απάτη» σε βάρος του καταναλωτή… για τις πλαστικές τσάντες με πρόσχημα την δήθεν προστασία του περιβάλλοντος…



ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΔΩΡΑΚΙ» ΣΤΑ SUPER MARKET ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ!!!
Μια ακόμα κραυγαλέα «απάτη» σε βάρος του καταναλωτή…
για τις πλαστικές τσάντες με πρόσχημα την δήθεν προστασία του περιβάλλοντος…

Πήγα σήμερα στον φούρνο της γειτονιάς μου να αγοράσω μια φραντζόλα ψωμί 0,60 € . Η τσαντούλα μου κοστίζει 0,04 € ενώ μέχρι προχθές μου την «προσέφερε» ο φούρναρης «δωρεάν», δηλαδή χωρίς καμιά επί πλέον επιβάρυνση αφού φυσικά είχε υπολογίσει το κόστος της σακούλας στην τιμή του προϊόντος που αγόρασα….άρα στην τιμή του ψωμιού. Τώρα την εισπράττει άκοπα είτε πάρω είτε αρνηθώ την χρεωμένη «σακούλα»!!!
Το ίδιο και για το Super Market . Έστω ότι αγοράζω ένα προϊόν τιμής 2 €. Αν πάρω σακούλα, πληρώνω επί πλέον 0,04 € αν δεν πάρω , πληρώνω για κάτι που δεν μου προσφέρθηκε… αφού η αξία της τσάντας που ΔΕΝ μου έδωσαν είναι υπολογισμένη, χρεωμένη στην τιμή του προϊόντος που αγόρασα …και ο έμπορος κερδίζει «νόμιμα» την αξία της τσάντας… με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος,
Το χειρότερο είναι που μας δουλεύουν κι όλας προκλητικά και μας λένε, «έλα μωρέ ,τι διαμαρτύρεσαι για 0,04 € ;;; …»
αλλά αν «πουλάς» και δεν προσφέρεις δωρεάν, χιλιάδες τσάντες κάθε μέρα όπως παλιά, (έστω πχ 2000 τεμ), που αλλιώς θα τις χάριζες, σε ετήσια βάση αφήνουν ένα «κέρδος»
0,04 Χ2000 Χ300 = 24000 € .
ε δεν το λες και τίποτα!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου