Το αποτύπωμα είναι σημάδι (κάτι που άλλαξε και παραμένει) εκεί από όπου πέρασε κάποιος ή κάτι, από το οποίο μπορεί να ανακαλυφθεί η ταυτότητα του διερχόμενου από το χώρο αυτό. Ακριβώς αυτή η δυνατότητα εξακρίβωσης του ποιος άφησε το αποτύπωμα δίνει τη διαφορά του αποτυπώματος από το ίχνος.
Καλημέρα σε όλους τους καταπιεσμένους του κόσμου....

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Όταν νιώθεις ότι σε απογοητεύουν αυτοί που είπαν πως "θα σε σώσουν"...

Theano Cosmica
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
 

  (ξανά μανά υπενθύμιση)  

Όταν νιώθεις ότι σε απογοητεύουν αυτοί που είπαν πως "θα σε σώσουν"... οταν αισθανεσαι "κενο", οταν κοιτας γυρω σου και βλεπεις "παρακμη", και δεν σε γεμιζει κατι, και βλεπεις οτι ο κοσμος σαν να εχει χασει τα μετρα του... αν βαριεσαι να πεις και να κανεις αυτα που εκανες πριν και σε "εκτονωναν"... σκεψου μηπως αυτο δεν ειναι καθολου κακο.
Ειναι ωρα της ψυχικης σου ενηλικιωσης. Ουτε η "πολιτικη" ουτε το "σεξ" οπως το χρησιμοποιουσες, ουτε οι ρολοι που επαιζες για να επιβιωσεις, οι συνηθειες, οι πεποιθησεις δεν μοιαζουν αληθεια.
Αυτο που φαινεται να ειναι χρησιμο, ειναι η αναληψη-ευθυνη του εαυτου σου.
Επανεξεταση, του τι αξιζει πραγματικα και αποδοχη της ευθυνης σου για την ζωη σου. >πιο φυσικη ζωη, ενωση με τους αλλους μεσω της αλληλεγγυης και της συμπονοιας, ξανα ενασχοληση με την Παιδεια σου. οχι αυτη που σου εμαθαν, αλλα αυτη που θα ερευνησεις και θα μαθεις σχεδον "ξανα απο την αρχη". Φροντισε την Υγεια σου σε ολα τα επιπεδα με το να μην κανεις ο,τι σε βλαπτει. Να δεις τον εαυτο σου, σαν μια χρησιμη ψηφιδα σε ενα τεραστιο ψηφιδωτο, που χρειαζεται να οραματιστεις. 
Δεν εισαι μονος σε αυτο τον μετασχηματισμο. Βρες τους αλλους. Ανθρωπους, ζωα, φυσικους νομους. Ενας τροπος ειναι να εισαι πιο αληθινος και απλος με τα αισθηματα σου. Θα ελξεις το αντιστοιχο.
Kαι ετσι αλλαζει και ο κοσμος. 
Δωσε ο,τι καλυτερο εχεις σε κατι που εχει Αξια για σενα. και καλη μερα να φτιαξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου