Το αποτύπωμα είναι σημάδι (κάτι που άλλαξε και παραμένει) εκεί από όπου πέρασε κάποιος ή κάτι, από το οποίο μπορεί να ανακαλυφθεί η ταυτότητα του διερχόμενου από το χώρο αυτό. Ακριβώς αυτή η δυνατότητα εξακρίβωσης του ποιος άφησε το αποτύπωμα δίνει τη διαφορά του αποτυπώματος από το ίχνος.
Καλημέρα σε όλους τους καταπιεσμένους του κόσμου....

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Σοκ προκαλεί στην Εύβοια, η απόπειρα αυτοκτονίας 63χρονου ο οποίος, τα ξημερώματα της Παρασκευής «βούτηξε» στο κενό από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου του σπιτιού του, καταλήγοντας με σφοδρότητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του,

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ - 02/02/2018



Από την καθημερινή ειδησεογραφία όπως καταγράφονται οι αυτοκτονίες στη χώρα....      



Τα αδιέξοδα της διαχείρισης της κρίσης δέκα χρόνια τώρα, από τους περιφερόμενους πολιτικούς και τεχνοκράτες  οδήγησαν την ελληνική κοινωνία  σε απόγνωση και καθημερινά έχουμε ανθρώπινα δράματα με αυτόχειρες σε ολόκληρη την επικράτεια.... με ανησυχητικά μηνύματα για μια χώρα που οι νέοι άκαπνοι και αμαχητί  μεταναστεύουν σε άλλες χώρες προς εύρεση εργασίας, οι θάνατοι στη χώρα είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις. Όταν ο μισθός είναι 300 και 400 ευρώ το μήνα είναι απορίας άξιον πως να κάνουν οικογένεια;
~~~

Έπεσε από τον 4ο όροφο και προσγειώθηκε στο Ι.Χ. του
Ο 63χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας 


Σοκ προκαλεί η απόπειρα αυτοκτονίας 63χρονου ο οποίος, τα ξημερώματα της Παρασκευής «βούτηξε» στο κενό από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου του σπιτιού του, καταλήγοντας με σφοδρότητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του, στην οδό Κώτσου 20 στην Εύβοια.
Ήταν λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα όταν ο 63χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας που διέμενε μαζί με την οικογένειά του. Ο άνδρας κατέληξε στο αυτοκίνητο του και στο σημείο επικράτησε πανικός, με τους γείτονες να βγαίνουν έξω για να δουν τι έχει συμβεί σύμφωνα με το eviazoom.gr.
Στο σημείο έσπευσε Aστυνομία και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον αιμόφυρτο άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο γνωστός Χαλκιδέος, που διατηρούσε επί πολλά χρόνια αρτοποιείο κάτω από την πολυκατοικία που διαμένει, κατάφερε να επιζήσει και τελικά μεταφέρθηκε άμεσα σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
~~~

___________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου