Το αποτύπωμα είναι σημάδι (κάτι που άλλαξε και παραμένει) εκεί από όπου πέρασε κάποιος ή κάτι, από το οποίο μπορεί να ανακαλυφθεί η ταυτότητα του διερχόμενου από το χώρο αυτό. Ακριβώς αυτή η δυνατότητα εξακρίβωσης του ποιος άφησε το αποτύπωμα δίνει τη διαφορά του αποτυπώματος από το ίχνος.
Καλημέρα σε όλους τους καταπιεσμένους του κόσμου....

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ 

Αυτή η πολιτική τής επιβολής και τής αύξησης φόρων και προστίμων στους αποδεδειγμένα μη έχοντες, ειναι καθαρό έγκλημα.. Διότι βέβαια αποβλέπει στην κατάσχεση τής τυχόν μικρής ή μεσαίας ακίνητης περιουσίας του λαού.. .Άρα εκβιαστική..Και ο εκβιασμός ειναι έγκλημα ποινικά κολάσιμο, όπου το ίδιο το κράτος δια αυστηρών νόμων έχει θεσπίσει.. 
Επομένως η εφαρμογή τών ανωτέρω μέτρων, ειδικά στους μη έχοντες αποδεδειγμένα οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν, ειναι αντιφατική με την φιλοσοφία ενός ευνομούμενου και δίκαιου κράτους.. Όταν λοιπόν πχ σε 260.000 χαμηλοσυνταξιούχους του πρώην ΕΚΑΣ με μηνιαία έσοδα μόλις 400 ευρώ καθαρά ή στις 650.000 χήρες με συντάξεις θανάτου από 150 -350 ευρώ ή στις εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς οικογενειάρχες με μισθούς πείνας 350-500 ευρώ ζητάς να πληρώνουν φόρο πχ ΕΚΑΣ και ένα σωρό άλλα πρόστιμα, τότε καθαρά αποβλέπεις στην τυχούσα ακίνητή μικρή ή μεσαία περιουσία τους με σκοπό την κατάσχεσή της. 
Άρα δημιουργείς συνθήκες εκβιασμού.. Άρα καθαρά εκβιάζεις.. Άρα δεν είσαι κράτος δικαίου.. Είσαι κράτος εκβιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου