Το αποτύπωμα είναι σημάδι (κάτι που άλλαξε και παραμένει) εκεί από όπου πέρασε κάποιος ή κάτι, από το οποίο μπορεί να ανακαλυφθεί η ταυτότητα του διερχόμενου από το χώρο αυτό. Ακριβώς αυτή η δυνατότητα εξακρίβωσης του ποιος άφησε το αποτύπωμα δίνει τη διαφορά του αποτυπώματος από το ίχνος.
Καλημέρα σε όλους τους καταπιεσμένους του κόσμου....

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Νόαμ Τσόμσκι "Requiem for the American Dream: The 10 Principles of Concentration of Wealth & Power"


Το είδα χτες στον ...Σκάι. Τη νύχτα αργά - δεν ξέρω γιατί δεν παίζεται στα site των αριστερών, προοδευτικών, ελευθεριακών... Είναι ταινία από το βιβλίο που βγήκε την άνοιξη, "Requiem for the American Dream: The 10 Principles of Concentration of Wealth & Power", το τελευταίο του μεγάλου διανοητή. Το βρήκα με ελληνικούς υπότιτλους (cc επιλέγεις "ελληνικά"). Δείτε το - εξηγεί με μοναδικό τρόπο πως μας χειρίζεται η οικονομική εξουσία, τι αλλαγές έχει κάνει στο "σύστημα", πως ελέγχει και συρρικνώνει την δημοκρατία και την συμμετοχή στα κινήματα που τρέμει....

Ο Νόαμ Τσόμσκι με διαυγή και μεστό λόγο εξηγεί πώς οι πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών οδήγησαν σε ανεπανάληπτη κοινωνική ανισότητα, θέτοντας σε κίνδυνο την επιβίωση της μεσαίας τάξης αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας.


Δείτε Ντοκιμαντέρ online εντελώς δωρεάν με ελληνικούς υπότιτλους στο cosmos greek documentaries
GREEKDOCUMENTARIES2.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου