Το αποτύπωμα είναι σημάδι (κάτι που άλλαξε και παραμένει) εκεί από όπου πέρασε κάποιος ή κάτι, από το οποίο μπορεί να ανακαλυφθεί η ταυτότητα του διερχόμενου από το χώρο αυτό. Ακριβώς αυτή η δυνατότητα εξακρίβωσης του ποιος άφησε το αποτύπωμα δίνει τη διαφορά του αποτυπώματος από το ίχνος.
Καλημέρα σε όλους τους καταπιεσμένους του κόσμου....

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Στο «σφυρί» βγάζει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων που διαχειρίζεται το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σπήλαια, μουσεία, ιαματικές πηγές

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ανήκει η Ελλάδα;
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) ξεπουλάει τα πάντα! // Συνολικά το χαρτοφυλάκιο αριθμεί περίπου 72.000 τίτλους ακινήτων σε όλη την ελληνική επικράτεια. // (Και για όσους αφελείς ρωτάνε: Τι θα τα κάνει η Εφορία τα σπίτια και τα χωράφια που θα κατάσχει για οφειλές από 500 ευρώ, η απάντηση βρίσκεται ακριβώς εδώ. Θα τα ξεπουλάει μαζικά, θα τα εκποιεί, θα τα εκχωρεί. Και ο λαός θα είναι ξεσπίτωτος, στους δρόμους κάποιας ξενιτειάς και προσφυγιάς, ή δουλοπάροικος στα χέρια των ολιγαρχών που θα θεριέψουν... Πιπιλίζουν και θα πιπιλίζουν την καραμέλα της ..."αξιοποίησης" όμως αυτή η "αξιοποίηση" μόνο τα χαρτοφυλάκια των ολιγαρχών και των fund's αυγατίζει... 
-Δ.Τζ.)


Στο «σφυρί» βγάζει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων που διαχειρίζεται το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σπήλαια, μουσεία, ιαματικές πηγές.
Στο επίκεντρο της στρατηγικής του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΤΑΔ, βρίσκεται η άμεση υλοποίηση των προϋποθέσεων για την επιτυχή αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου με αναπτυξιακή προοπτική που παραμένουν εντελώς η μερικώς ανεκμετάλλευτα για πολλά χρόνια.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η ΕΤΑΔ διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων (Δείτε το εδώ: http://www.etasa.gr/page.aspx?itemID=SPG183) το οποίο περιλαμβάνει 210 τουριστικά ακίνητα ανά την Ελλάδα, κάποια από τα οποία έχουν σημαντικό ιστορικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, όπως και αφορούν πολλές διαφορετικές κατηγορίες, για παράδειγμα τα πρώην Ξενοδοχεία Ξενία, Μαρίνες, Κάμπινγκ, Γκολφ, Χιονοδρομικά Κέντρα, Μουσεία, Σπήλαια, Τουριστικά Περίπτερα, Ιαματικές Πηγές κλπ..
Επίσης στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνονται και σημαντικά Ολυμπιακά Ακίνητα, όπως και διαφορετικές κατηγορίες ακινήτων (πχ αστικά, μη αστικά, αγροτικά, παράκτιες εκτάσεις, κλπ) που προέρχονται κυρίως από την πρώην ΚΕΔ αλλά και ακίνητα που μεταβιβάζονται από το ΤΑΙΠΕΔ βάση του νόμου 4389. 
Συνολικά το χαρτοφυλάκιο αριθμεί περίπου 72.000 τίτλους ακινήτων σε όλη την ελληνική επικράτεια. 
________
http://kinisienergoipolites.blogspot.gr/…/blog-post_348.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου